Close
Type at least 1 character to search
Back to top

Инсталация за пропан бутан

Инсталация за пропан бутан

Сигма Инвест е дългогодишен партньор и основен дистрибутор за България на италианската компания COPRIM , която е основана през 1980 г. от инж. Флавио Гаяниго. Фирмата работи в областта на природния газ и пропан – бутан.

В сектора на природния газ и пропан – бутана Сигма Инвест изгражда най-важните редукционни станции за битова и промишлена употреба.

Предлагаме цялостно проектирне, въвеждане в експлоатация и изграждане на газови инсталации с природен газ или пропан бутан и отоплителни инсталации за битови и промишлени абонати, офис сгради и други. След изграждане на инсталацията, ние осигуряваме техническа поддръжка, чиято цел е да следи за спазване на всички изисквания, правила за устройство и експлоатация на уредбата, така че да имате 100% гаранция за безопасна употреба на пропан- бутана.

В тази връзка фирмата поддържа на склад широка гама продукти насочени към поддръжката, ремонта и изграждането на инсталации с пропан-бутанн.

LPG изпарители
Помпи за пропан – бутан
Компресори за пропан бутан
Цистерни за съхранение на пропан- бутан Регулатори на налягане за LPG Регулиращи станции за пропан – бутан

Всички продукти са тествани и сертифицирани за качество и безопасност в съответствие с действащите международни разпоредби.

Водни изпарители за пропан бутан

Електрически изпарители за пропан бутан

УСЛУГИ

Доставка на компресиран природен газ
Изграждане на газови инсталации
Абонаментно обслужване
Оборудване под наем
Проектиране на газови инсталации
Инсталация за пропан бутан Сигма Инвест Водни и електрически изпарители Инсталация за пропан бутан Сигма Инвест Водни и електрически изпарители

Регулатори за газ

„СИГМА ИНВЕСТ“ ЕООД

Доставка на метан

„СИГМА ИНВЕСТ“ ЕООД